Claire 32 weken – Zwanger fotoshoot in de studio

Naast dat ik vaak buiten in de natuur fotografeer, is het ook mogelijk om een zwanger fotoshoot in de studio te doen. Vooral als het weer wat onvoorspelbaarder wordt en het buiten vrij fris kan zijn, is mijn studio een goed alternatief. Maar uiteraard ook gewoon als mijn studiofoto’s meer je stijl zijn. De studio is ingericht als een knusse slaapkamer, waar we verschillende soorten foto’s kunnen maken. Daarnaast zit mijn studio ook nog eens in een heel mooi oud pand, met een prachtig trappenhuis wat een perfecte plek is om te fotograferen.

Doordat we lekker binnen zitten en geen last hebben van voorbijgangers kunnen we ook een iets intiemere sfeer neer zetten. Denk hierbij aan een shoot in mooie lingerie of een van de kledingstukken uit mijn zwangerschapsgarderobe waarbij je buik bloot is.

Claire koos ook voor een fotoshoot in de studio, bekijk hieronder het resultaat:

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!