ONLINE

Training opstarten fotografie bedrijf

Stel mij  je vragen die je hebt over het opstarten van je fotografiebedrijf

Heb je net besloten om voor jezelf te beginnen, maar zou je daar wel wat sturing in willen hebben? Je hebt waarschijnlijk 100.000 vragen over van alles en nog wat, want er komt best wat kijken bij het starten van je eigen bedrijf.

Vragen als:

  • Waar moet ik beginnen?
  • Hoe kan het beste mijn doelgroep bereiken?
  • Hoe bepaal ik mijn prijzen?
  • Hoe kunnen mensen mij goed vinden?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Hoe bepaal ik mijn stijl?
  • Welk type website is het best vindbaar op Google

En dit zijn slechts nog maar een paar voorbeelden. Gedurende de tijd dat je voor jezelf bezig bent, loop je tegen steeds meer zaken aan, waarbij hulp of sturing best welkom is. Je hoeft namelijk niet het wiel zelf opnieuw uit te vinden.

Ik werk inmiddels al 9 jaar als fotograaf en heb ook al die vragen gehad die jij nu ook hebt. De antwoorden daarop heb ik zelf uit moeten zoeken, soms geholpen door collega’s uit het vak, maar vaak ook niet. Bang voor concurrentie of je gewoonweg niet wijzer willen maken dan je al bent? Ik weet het niet.

Maar ik weet wel, dat het super fijn is al je geholpen wordt met bepaalde zaken. Want waarom zouden we allemaal dezelfde fouten moeten maken als we elkaar ook kunnen helpen?

Investering

  • Online training via Skype of Facetime
  • Stel al je vragen die je hebt en betaal per uur

Kosten per uur:

€ 85 ex BTW

JA, IK WIL DEZE TRAINING BOEKEN!
“Ik heb de training gevolgd en dit is een absolute aanrader! Linda straalt rust uit en is erg duidelijk in haar manier van uitleggen! Ze staat enorm open voor vragen en hoe pak je alles aan! Wat ik zelf als heel plezierig heb ervaren is het contact nadien. De tips en adviezen die je nadien nog krijgt!
Linda, bedankt voor een super gezellig en leerzame training!”

Bianca van den Berg, Noor Fotografie