We hebben het als heel bijzonder ervaren. Blij dat we het hebben gedaan, al viel het niet helemaal binnen ons budget. Met dank aan onze schoonouders hebben we de foto’s kunnen bekostigen. Zo’n prachtig fotoboek hadden we fantastisch gevonden, maar helaas konden we ons dat niet veroorloven. Maar de shoot zelf was heel relaxed en de foto’s zijn een plaatje geworden. Onze Olle, zoals hij als baby was. Mooi om op terug te kijken en terug te denken aan die tijd.

Mooie foto’s en een bijzonder gevoel. Wat een liefde voel je steeds als je de foto’s weer bekijkt en je wordt weer meegenomen in die hectische tijd. Prachtig, vol indrukken, de ontzettend grote liefde die je voelt voor zo’n kleintje maar ook het herstel van de bevalling en de lange nachten met weinig slaap.

Als we de fotosessie niet hadden gedaan, dan had ik wel gebaald. Dan hadden we niet zulke mooie foto’s van hem gehad. Is toch anders dan met je telefoon foto’s maken!

Jouw stijl, de sfeer van de foto’s sprak ons erg aan. Het zachte met die materialen en de kleuren.

Vrolijk, geduldig, zacht… zomaar een paar woorden die bij me opkomen. Geen geposeer met de baby, maar de baby als uitgangspunt nemen gewoon zoals de kleine is en dat positief gebruiken en inzetten voor mooie foto’s.

Bij twijfels… Doen!

Het geld is het waard. Mooie ervaring en je hebt een geweldige herinnering voor later.