Ik wilde deze zwangerschap heel graag laten vastleggen door Linda. Ik had al eerdere werk van haar gezien en was erg benieuwd hoe de foto’s van mijzelf eruit zouden zien. Het resultaat was echt schitterend: mooier dan ik gehoopt had.

Het eerste contactmoment met Linda heb ik als zeer prettig ervaren. Vanwege de risico’s en kansen op een vroeggeboorte raadde Linda (ook op basis van haar eigen ervaring) mij aan om de fotoshoot toch eerder te plannen. De fotoshoot heeft uiteindelijk plaatsgevonden twee dagen voordat ik 30 weken zwanger was. We hebben op de dag van de fotoshoot meerdere malen contact gehad: Het was die dag namelijk erg koud en erg regenachtig, toch wist Linda het tijdstip van de shoot perfect te timen. Het bleef droog tijdens de shoot en toen we wegreden begon het flink te regenen. Ondanks de kou hebben mijn man en ik erg genoten van de shoot.. Ook waren we erg tevreden over de locaties die Linda had voorgesteld. De bloesem stond in die periode maar heel kort in bloei, dus voor ons een kans die we niet konden afslaan.Achteraf ben ik heel blij dat ik het advies van Linda heb opgevolgd om de shoot op die dag te plannen, want 2 dagen later werd ik vanwege complicaties opgenomen in het ziekenhuis. Er werd me geadviseerd om het daarna rustiger aan te doen.

Ik ben Linda ook heel erg dankbaar dat ze me heeft aangeraden de shoot eerder te plannen, waarschijnlijk had ik anders geen foto’s van deze zwangerschap laten maken. Het zijn niet alleen de mooie foto’s die je ervoor terugkrijgt, maar ook de mooie ervaring en herinnering die voor altijd bij ons blijven. Nog steeds krijg ik een speciaal en warm gevoel als ik de foto’s bekijk. Echt een mooi cadeau voor mezelf en voor mijn dochtertje.

Vy 32 weken - zwanger fotoshoot Ede LYNN Vriesen Fotografie zwanger