ONLINE

Workshop Geboortefotografie

Online workshop geboortefotografie

Stel mij  je vragen die je hebt over geboortefotografie

Overweeg je om geboortes te gaan fotograferen, nu of in de nabije toekomst, maar wil je graag weten waar je allemaal rekening mee moet houden?

Situaties zoals:

 • Waar moet ik beginnen?
 • Wat bespreek je tijdens een kennismakingsgesprek?
 • Wat moet er in mijn algemene voorwaarden staan?
 • Op welk moment ga je naar je klant toe?
 • Hoe ga je om met medisch personeel?
 • Hoe zorg ik ervoor dat niemand herkenbaar in beeld is?
 • Wat neem ik mee naar een geboorte?

Maar ook…

 • Hoe bepaal ik mijn tarief voor geboortefotografie
 • Hoe stel ik mijn pakketten samen
 • Hoe vinden klanten mij?

Dit zijn slechts enkele zaken waarmee je te maken krijgt bij geboortefotografie. Uiteraard omvat het veel en veel meer, maar ik kan je op weg helpen om in ieder geval goed voorbereid te zijn, zodat je weet wat je kan verwachten.

Het kan ook zijn dat je misschien nog twijfelt of het wel iets voor je is. Vragen als:

 • Hoe regel ik de opvang van mijn eigen kinderen tijdens een bevalling?
 • Hoe ga je om met standby staan?
 • Hoeveel bevallingen moet/wil ik doen?

Geloof me, die twijfels heb ik ook gehad. Ik heb mezelf in het diepe gegooid en de gok gewaagd. Ik ben door ervaring erachter gekomen hoe je het beste om kan gaan met dit soort zaken. In de tijd dat ik begon werd er bijna nog geen geboortefotografie aangeboden en waren er dus ook weinig personen aan wie ik kon vragen hoe zij met dit soort zaken omgingen.

Ik heb 7 jaar lang geboortes gefotografeerd van zowel thuisbevallingen, ziekenhuisbevallingen als keizersnedes. Sindskort heb ik de keuze gemaakt om me meer te richten op zwangerschaps- en newborn fotografie. Maar uiteraard is de kennis en ervaring er nog wel en deel ik dit graag met je.

Lijkt het je fijn om het gevoel te hebben dat je goed voorbereid bent voordat je aan geboortefotografie begint?
Schrijf je dan snel in voor een online workshop, zodat ik al je vragen kan beantwoorden en ik je alles kan vertellen wat ik weet.

Investering

 • Online workshop via Skype
 • Stel al je vragen die je hebt

Kosten:

€ 350 ex BTW

JA, IK WIL DEZE ONLINE WORKSHOP BOEKEN!