Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Gezin fotosessie2018-06-29T12:32:02+00:00

INFORMATIE FOTOSESSIE

Gezin

Babyfotosessie

Vergelijk je jouw kindje ook met je eigen babyfoto’s? Waarschijnlijk heb je je eigen babyfoto’s erbij gepakt om te kijken of je kindje die ogen of mond nou van jou heeft of van je partner.

En je kind gaat dit later ook doen als hij/zij volwassen is en zelf kinderen krijgt. En hoe tof is het dan om je kind een mooi album met foto’s mee te kunnen geven van verschillende leeftijden.

In hun eerste jaar leren ze meer dingen dan dat ze ooit in hun verdere leven in 1 jaar zullen leren. Een goede reden om het eerste jaar van je baby te laten fotograferen.

Gezinsfotosessie

Hoeveel foto’s heb je nou eigenlijk van jullie hele gezin samen? Je kinderen worden steeds ouder en groter en je hebt steeds minder momenten die je met het hele gezin doorbrengt. Misschien gaan ze zelfs al bijna uit huis of studeren en zie je ze straks nog minder.

Wat is er dan leuker om een gezellig en gezamenlijk moment te combineren met een fotosessie? Een foto van jullie gezin die straks aan de muur hangt en waarbij je elke keer met veel plezier terugdenkt aan dit moment. Of een prachtig portret van je kind apart of samen waarin je hun mooie karakter zo goed terug ziet.

‘Het gouden uur’… ooit wel eens van gehoord? Dit is het uur voor zonsondergang waarbij de zon heel warm en zacht is en alles een prachtige gloed geeft. Perfect voor een fotosessie van je gezin!

Veelgestelde vragen

Wat als mijn kinderen niet ‘meewerken’?2018-03-11T22:32:49+00:00

Peuters die geen zin hebben, puberende tieners die tegenwerken… ik heb ze allemaal voorbij zien komen. Ik kan me voorstellen dat je hier van tevoren best over in zit en daardoor misschien niet een fotosessie durft te doen. Ik heb inmiddels met kinderen van alle leeftijden gewerkt en gebruik daarvoor speciale technieken waardoor iedereen leuk en spontaan op de foto staat. En hoe ‘vervelend’ je kinderen misschien thuis af en toe kunnen zijn, bij iemand anders weten ze zich vaak voorbeeldig te gedragen… iets met vreemde ogen dwingen… 😉

Hoe gaat een fotosessie precies?2018-03-11T22:22:10+00:00

Zodra je zeker weet dat je een fotosessie wilt boeken, kan je mij bellen of mailen. Bellen is sneller en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden en meer informatie geven. Als je het fijn vindt mag je ook in mijn thuisstudio langskomen, we kunnen dan vast kennismaken en ik kan je dan gelijk mijn zwangerschapsgarderobe en alle newborn accessoires laten zien.

In mijn studio heb ik tevens alle producten die ik ook aanbied, zoals albums, canvassen, passe partout box etc. Je kan de producten bekijken en aanraken, zodat je kan zien dat het hoogwaardige fotoproducten zijn. Ook kan je je misschien beter een voorstelling maken hoe jullie foto’s er straks uit komen te zien en waar je ze graag zou willen hangen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s en deze foto’s ga ik tot in detail bewerken. Als ik hier helemaal klaar mee ben plannen we een bestel-afspraak bij jullie thuis waar ik jullie de foto’s zal laten zien en jullie een keuze maken wat je graag wilt bestellen. Doordat de afspraak bij jullie thuis is en ik gelijk jullie woning zie, kan ik jullie goed adviseren wat betreft wanddecoratie.

Als jullie de bestelling geplaatst en betaald hebben zal ik de producten voor jullie bestellen. Zodra ik deze in huis heb zal ik ze bij jullie afleveren.

Waarom kan ik niet minder digitale foto’s bestellen?2018-03-11T22:22:03+00:00

Wat ik heel vaak van klanten hoor, als ik ze vraag…

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met de digitale foto’s?

Is dat ze er nog geen tijd voor hebben gehad om bijvoorbeeld een album te maken, of niet goed weten welke foto ze op zouden willen hangen, of verhuisplannen hebben en nog niet weten wat ze in het nieuwe huis op willen hangen. En uiteindelijk doen ze niks met de foto’s…. Heel erg zonde, want als je een fotoproduct zou bestellen kan je er gelijk van genieten.

Een prachtig album wat je makkelijk aan al het kraambezoek kan laten zien of die geweldige foto op canvas die prominent bij jullie aan de muur hangt en waar je elke blij van wordt als je ernaar kijkt. Daar heb je toch eigenlijk veel meer aan?!

Dat is ook de reden dat ik digitale foto’s wel aanbied, maar niet heel veel mogelijkheden wil geven, omdat ik gewoon weet dat mensen er uiteindelijk niks mee doen en het alleen maar voor het idee is ‘dan heb ik ze tenminste’.

Boek nu deze fotosessie
“Wat zijn de foto’s mooi geworden. We zijn erg blij dat we de shoot buiten hebben gedaan, dat geeft een hele andere sfeer in de foto’s.”

WOUTER & LINDA,
GEZINS FOTOSESSIE

Overige fotosessies

Zwanger
Geboorte
Newborn
Baby