Ervaringen van klanten

Een mooie ervaring en herinnering die ons voor altijd bij blijft

Vy 32 weken - zwanger fotoshoot Ede

Ik wilde deze zwangerschap heel graag laten vastleggen door Linda. Ik had al eerdere werk van haar gezien en was erg benieuwd hoe de foto’s… LEES VERDER “Een mooie ervaring en herinnering die ons voor altijd bij blijft”

Vy & Eelke
Zwanger

We moesten uit Groningen komen, maar het was het meer dan waard

Zwanger fotoshoot Groningen

We waren opzoek naar een fotograaf voor onze zwangerschapsshoot, we wilden iets anders dan de standaard shoots! Na een tijd zoeken vonden we LYNN Vriesen… LEES VERDER “We moesten uit Groningen komen, maar het was het meer dan waard”

Desiree & Mark
Zwanger

Ik voelde me snel op mijn gemak

We zijn erg blij met het resultaat van de zwangerschaps foto’s !
De sfeer was ontspannen tijdens de fotoshoot.
Je voelde je snel… LEES VERDER “Ik voelde me snel op mijn gemak”

Janita
Zwanger

Voor een 2e keer super tevreden

We hebben voor de tweede keer gekozen om een newbornshoot te doen bij Lynn Vriesen en zijn super tevreden met de foto’s! De foto’s zijn… LEES VERDER “Voor een 2e keer super tevreden”

Amy
Newborn

Foto’s van het mooiste moment in mijn leven

Geboortefotograaf Arnhem Nijmegen

Na een leuk kennismakingsgesprek waar Linda alle tijd heeft genomen om onze vragen over bevallingsfotografie te beantwoorden, besloten we om Linda bij de bevalling aanwezig… LEES VERDER “Foto’s van het mooiste moment in mijn leven”

Marjon & Michel
Zwanger & Geboorte & Newborn

Foto’s vol emotie

We were looking for a photographer to capture my pregnancy, the birth of our daughter and her newborn shoot. When I saw Linda’s portfolio, I… LEES VERDER “Foto’s vol emotie”

Pauline & Bart
Zwanger & Geboorte & Newborn

Mijn puberkids houden niet van poseren

Na de nodige kledingstress vooraf, waarbij Linda ons goed geadviseerd heeft, hebben we uiteindelijk prachtige foto’s gemaakt van ons gezin op de hei bij zonsondergang.… LEES VERDER “Mijn puberkids houden niet van poseren”

Familie Hofmeijer
Baby - Gezin

De foto’s raakte me ontzettend

Linda, wij willen je op deze manier bedanken voor de ontzettend prachtige en waardevolle foto’s van mijn zwangerschap! Je bent een professional met oog voor… LEES VERDER “De foto’s raakte me ontzettend”

Claudia
Zwanger

Je ware schoonheid vastleggen

Als zwangere vrouw voel je je niet altijd even mooi (zeker bij klachten niet). Lynn heeft mij fantastisch mooi vast weten te leggen door mij… LEES VERDER “Je ware schoonheid vastleggen”

Jolein
Zwanger & Newborn

Een hele fijne zwanger fotoshoot gehad

Wij hebben een hele fijne fotosessie in het bos/hei met Linda gehad!
Ze is heel relaxt, behulpzaam en ontspannen om zo mooie foto’s te… LEES VERDER “Een hele fijne zwanger fotoshoot gehad”

Kristel en Vincent
Zwanger

Trots op het eindresultaat

Lieve Linda, wat een prachtig en leuk pakketje mochten wij ontvangen! Wat zijn we blij en trots op het eindresultaat! Wederom bedankt voor je vakkundigheid,… LEES VERDER “Trots op het eindresultaat”

Patrick en Jolein
Zwanger & Newborn

Alles bij elkaar was het een unieke beleving

Nathalie 32 weken - Zwanger fotoshoot Bergharen

Ontzettend blij met prachtige foto’s! 🙂 En niet alleen daar wordt de uiterste zorg aan besteed.
Ook aan de fotosessies zelf, het contact en… LEES VERDER “Alles bij elkaar was het een unieke beleving”

Nathalie
Zwanger & Newborn

Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!

Liane zwanger fotosessie Arnhem

Ik ben super blij dat ik deze sessie cadeau heb gekregen van mijn lieve vriend Pascal. Het was een hele mooie ervaring met een prachtige… LEES VERDER “Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!”

Liane
Zwanger

Mooie herinnering aan hoe klein ze was!

Wij hebben de fotosessie als heel fijn ervaren! Het was rustgevend, je nam de tijd voor zowel de baby als voor mama en papa! We… LEES VERDER “Mooie herinnering aan hoe klein ze was!”

Emine
Newborn

Een blijvende en mooie herinnering voor later!

Het was een leuke, fijne en professionele fotosessie, wat een blijvende en mooie herinnering heeft opgeleverd! Als ik de fotosessies niet had laten maken, denk… LEES VERDER “Een blijvende en mooie herinnering voor later!”

Hakim en Judith, Arnhem
Zwanger & Newborn

We hebben haar eigenlijk nauwelijks in de gaten gehad

Geboorte Winterswijk

We hebben best even getwijfeld of we zouden kiezen voor een geboortefotograaf of niet. De geboorte van een eerste kindje is toch een hele intieme… LEES VERDER “We hebben haar eigenlijk nauwelijks in de gaten gehad”

Stefan & Leonie
Geboorte

Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!

Liane zwanger fotosessie Arnhem

Ik ben super blij dat ik deze sessie cadeau heb gekregen van mijn lieve vriend Pascal. Het was een hele mooie ervaring met een prachtige… LEES VERDER “Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!”

Liane
Zwanger

Alles met een lach en een traan nogmaals beleven

Geboortefotografie Nijmegen

Wij hebben naast een zwanger- en newborn fotosessie tevens de geboorte van onze dochter laten fotograferen door Linda. Er heerste altijd een prettige en ontspannen… LEES VERDER “Alles met een lach en een traan nogmaals beleven”

Milou & Patrick
Zwanger & Geboorte & Newborn

Een van de mooiste dagen vastgelegd

Wij vonden de zwanger- en newborn fotosessie heel goed en prettig, alles was te bespreken en we kregen ook ruim de tijd voor de shoot,… LEES VERDER “Een van de mooiste dagen vastgelegd”

Volkan & Dilek
Zwanger & Newborn

Ik had het vertrouwen dat onze foto’s ook zo mooi zouden worden

Ik vond de fotosessie super leuk en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij Linda, ze was heel lief en ging heel erg… LEES VERDER “Ik had het vertrouwen dat onze foto’s ook zo mooi zouden worden”

Sayran
Zwanger

Foto’s zoals we zijn als gezin

We hebben nu twee fotosessies gedaan en die waren ontzettend leuk! Precies zoals we het wilden. Leuke ontspannen foto’s zoals we zijn als gezin. Je… LEES VERDER “Foto’s zoals we zijn als gezin”

Marjolein & Dennis
Baby - Gezin, Newborn

Wat een liefde voel je als je de foto’s bekijkt

We hebben het als heel bijzonder ervaren. Blij dat we het hebben gedaan, al viel het niet helemaal binnen ons budget. Met dank aan onze… LEES VERDER “Wat een liefde voel je als je de foto’s bekijkt”

Hanneke
Newborn

Super mooie herinnering voor het leven

Linda was heel rustig en nam echt de tijd om de mooiste plaatjes te schieten. Dit gaf ons ook een heel ontspannen gevoel. Een super… LEES VERDER “Super mooie herinnering voor het leven”

Marlous & Sjors
Newborn