Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ervaringen2018-09-25T13:49:39+00:00

Ervaringen van klanten

Je ware schoonheid vastleggen

Jolein 34 weken - Zwanger fotograaf Arnhem

Als zwangere vrouw voel je je niet altijd even mooi (zeker bij klachten niet). Lynn heeft mij fantastisch mooi vast weten te leggen door mij… LEES VERDER “Je ware schoonheid vastleggen”

Jolein
Zwanger & Newborn

Een hele fijne zwanger fotoshoot gehad

Wij hebben een hele fijne fotosessie in het bos/hei met Linda gehad! Ze is heel relaxt, behulpzaam en ontspannen om zo mooie foto’s te kunnen… LEES VERDER “Een hele fijne zwanger fotoshoot gehad”

Kristel en Vincent
Zwanger

Trots op het eindresultaat

Lieve Linda, wat een prachtig en leuk pakketje mochten wij ontvangen! Wat zijn we blij en trots op het eindresultaat! Wederom bedankt voor je vakkundigheid,… LEES VERDER “Trots op het eindresultaat”

Patrick en Jolein
Zwanger & Newborn

Alles bij elkaar was het een unieke beleving

Nathalie 32 weken - Zwanger fotoshoot Bergharen

Ontzettend blij met prachtige foto’s! 🙂 En niet alleen daar wordt de uiterste zorg aan besteed. Ook aan de fotosessies zelf, het contact en zelfs… LEES VERDER “Alles bij elkaar was het een unieke beleving”

Nathalie
Zwanger & Newborn

Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!

Liane zwanger fotosessie Arnhem

Ik ben super blij dat ik deze sessie cadeau heb gekregen van mijn lieve vriend Pascal. Het was een hele mooie ervaring met een prachtige… LEES VERDER “Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!”

Liane
Zwanger

Mooie herinnering aan hoe klein ze was!

Wij hebben de fotosessie als heel fijn ervaren! Het was rustgevend, je nam de tijd voor zowel de baby als voor mama en papa! We… LEES VERDER “Mooie herinnering aan hoe klein ze was!”

Emine
Newborn

Een blijvende en mooie herinnering voor later!

Het was een leuke, fijne en professionele fotosessie, wat een blijvende en mooie herinnering heeft opgeleverd! Als ik de fotosessies niet had laten maken, denk… LEES VERDER “Een blijvende en mooie herinnering voor later!”

Hakim en Judith, Arnhem
Zwanger & Newborn

We hebben haar eigenlijk nauwelijks in de gaten gehad

Geboorte Winterswijk

We hebben best even getwijfeld of we zouden kiezen voor een geboortefotograaf of niet. De geboorte van een eerste kindje is toch een hele intieme… LEES VERDER “We hebben haar eigenlijk nauwelijks in de gaten gehad”

Stefan & Leonie
Geboorte

Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!

Liane zwanger fotosessie Arnhem

Ik ben super blij dat ik deze sessie cadeau heb gekregen van mijn lieve vriend Pascal. Het was een hele mooie ervaring met een prachtige… LEES VERDER “Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!”

Liane
Zwanger

Zwanger & Geboorte & Newborn fotosessie

Geboortefotografie Nijmegen

Wij hebben naast een zwanger- en newborn fotosessie tevens de geboorte van onze dochter laten fotograferen door Linda. Er heerste altijd een prettige en ontspannen… LEES VERDER “Zwanger & Geboorte & Newborn fotosessie”

Geboorte, Newborn, Zwanger
Sandra Zwanger fotosessie

Sandra,
Zwanger & Newborn

De fotosessie was superleuk, ik kreeg echt het gevoel dat ik heel speciaal was tijdens zwangerschapsshoot.

Ook bij newborn nam ze alle tijd, we konden zien dat ze professional is. We hebben echt supermooie foto's als herinneringen aan een bijzondere tijd.

Linda is professioneel en enthousiast en heeft echt passie voor haar vak. Als iemand ook graag een fotosessie zou willen laten maken, zeg ik: Doen!!

Hanneke,
Newborn fotosessie

We hebben het als heel bijzonder ervaren. Blij dat we het hebben gedaan, al viel het niet helemaal binnen ons budget. Met dank aan onze schoonouders hebben we de foto's kunnen bekostigen. Zo'n prachtig fotoboek hadden we fantastisch gevonden, maar helaas konden we ons dat niet veroorloven. Maar de shoot zelf was heel relaxed en de foto's zijn een plaatje geworden. Onze Olle, zoals hij als baby was. Mooi om op terug te kijken en terug te denken aan die tijd.

Mooie foto's en een bijzonder gevoel. Wat een liefde voel je steeds als je de foto's weer bekijkt en je wordt weer meegenomen in die hecktische tijd. Prachtig, vol indrukken, de ontzettend grote liefde die je voelt voor zo'n kleintje maar ook het herstel van de bevalling en de lange nachten met weinig slaap.

Als we de fotosessie niet hadden gedaan, dan had ik wel gebaald. Dan hadden we niet zulke mooie foto's van hem gehad. Is toch anders dan met je telefoon foto's maken!

Jouw stijl, de sfeer van de foto's sprak ons erg aan. Het zachte met die materialen en de kleuren.

Vrolijk, geduldig, zacht... zomaar een paar woorden die bij me opkomen. Geen geposeer met de baby, maar de baby als uitgangspunt nemen gewoon zoals de kleine is en dat positief gebruiken en inzetten voor mooie foto's.

Bij twijfels... Doen! Het geld is het waard. Mooie ervaring en je hebt een geweldige herinnering voor later.

Volkan & Dilek,
Zwanger & Newborn

Wij vonden de zwanger fotosessie heel goed en prettig, alles was te bespreken en we kregen ook ruim de tijd voor de shoot, we hadden niet het gevoel dat we een nummertje waren, er werd echt geluisterd naar de wensen, super gewoon! En ook nog eens met een geweldige mooi eindresultaat! We hebben een van onze mooiste dagen van onze leven vast kunnen leggen met de foto's en slideshow.

We zijn zo blij dat we foto's hebben laten maken, anders hadden we heel erg veel spijt gehad! We hebben voor Linda gekozen, omdat haar werk prachtig is, en ze doet het met veel passie en dat zie je terug in je foto's. Ze is een warme, rustige professional die weet wat ze doet, zeker een aanrader!
Conclusie: 100% doen, je krijgt er zoveel voor terug voor de rest van je leven!

Marjolein,
Newborn & Baby

We hebben nu twee fotosessies gedaan en die waren ontzettend leuk! Precies zoals we het wilden. Leuke ontspannen foto's zoals we zijn als gezin. Je bent professioneel, zorgt voor goede sfeer, prachtig eindresultaat en je bent ontzettend aardig!

Ik zou je zeker aanraden aan iemand die ook graag een fotosessie wilt doen en laat dan mijn eigen foto's zien als resultaat.

Marlous en Sjors,
Newborn fotosessie

Linda was heel rustig en nam echt de tijd om de mooiste plaatjes te schieten. Dit gaf ons ook een heel ontspannen gevoel. Een super mooie herinnering voor het leven... want nu meer dan een jaar later kunnen we de cliché wel bevestigen: "de tijd vliegt zo snel voorbij"! De foto's herinneren ons aan die mooie beginfase van ons eerste kindje!

Ik heb er echt spijt van dat ik geen zwangerschapsshoot heb kunnen doen in verband met ziekenhuisopname.

Een lieve, gastvrije vrouw die echt de tijd neemt om mooie foto's te nemen en je op je gemak te stellen. Die bovendien ook nog heel attent is!

Als je twijfelt.. dan zeggen wij in dit geval gewoon doen!

Sayran,
Zwanger fotosessie

Ik vond de fotosessie super leuk en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij Linda, ze was heel lief en ging heel erg leuk met onze kinderen om. Ik wilde persé hier de foto's laten maken, omdat ik de foto's op de website echt heel mooi vond en ik had ook het vertrouwen dat onze foto's mooi zouden worden. Linda was heel professioneel en dat zag ik terug op de foto's. Het was een hele mooie ervaring en ik denk dat ik het zeker had gemist als ik het niet had gedaan.

Op jouw website heb ik gezien wat voor een mooie foto's jij maakt. En het feit dat je van die geweldige jurken hebt die ik aan mocht tijdens de fotosessie dat was ook zeker een pluspunt. Ik zal jou zeker aanbevelen aan mensen die ik ken, dat het bij jou echt de moeite waard is om een fotosessie te doen!

Luna,
Baby fotosessie

Open sfeer, ontspannen en welkom/warm gevoel... zo zou ik de fotosessie omschrijven. Het heeft ons mooie foto's van onze kleine mannetje opgeleverd.

Ik ben super blij dat ik de fotosessie heb laten maken, anders zou ik er spijt van gehad hebben als ik juist op dat moment, toen onze zoon 4 maanden oud was geen foto's had laten maken. Nu is hij inmiddels 7 maanden oud en je ziet een groot verschil.

Linda is vriendelijk, oprecht en meedenkend. Mocht iemand twijfelen, ik zeg 'Doen!'
De foto's zijn echt het geld waard!

Dorien,
Zwanger & Newborn fotosessie

Erg leuk, relaxed en persoonlijk. Een prachtige set foto's in een mooi album van onze zoon. Ik ben heel blij dat we het wel hebben gedaan... erg leuk om te hebben. Meteen goed gevoel! Duidelijke info via website en prettig contact. Professioneel, persoonlijk, ontspannen. Het kost even wat, maar dan heb je ook zeker iets heel erg moois!