Ervaringen2017-07-04T13:18:51+00:00

Ervaringen van klanten

Liane,
Zwanger fotosessie

Ik ben super blij dat ik deze sessie cadeau heb gekregen van mijn lieve vriend Pascal. Het was een hele mooie ervaring met een prachtige blijvende herinnering aan mijn zwangerschap.

Linda is een prettige fotografe. Ze is rustig, vriendelijk en neemt alle tijd voor je. De foto’s zijn prachtig! Vooral die met de gele jurk zijn bij mij favoriet.

Het doet me goed om mezelf zo op een foto te zien. Bedankt Linda! En iedereen bedankt voor de lieve reacties!
Ik voel me echt een mooie zwangere vrouw!

Milou,
Zwanger, Geboorte & Newborn

Wij hebben naast een zwanger- en newborn fotosessie tevens de geboorte van onze dochter laten fotograferen door Linda. Er heerste altijd een prettige en ontspannen sfeer. Linda nam echt de tijd voor ons en ons gezin! Van de geboorte hebben we een prachtig fotoalbum besteld met foto’s die ik een paar keer per maand met een lach en een traan kan herbeleven. Ik ben blij dat ik deze foto’s heb.

De reden dat ik voor Linda heb gekozen als geboortefotograaf is, omdat ze is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Geboortefotografen en maar 30 minuten van ons af woont.

Als ik Linda moet omschrijven in 1 zin: Rustige, prettige fotografe waarbij je relaxed op de foto gaat.

Hanneke,
Newborn fotosessie

We hebben het als heel bijzonder ervaren. Blij dat we het hebben gedaan, al viel het niet helemaal binnen ons budget. Met dank aan onze schoonouders hebben we de foto’s kunnen bekostigen. Zo’n prachtig fotoboek hadden we fantastisch gevonden, maar helaas konden we ons dat niet veroorloven. Maar de shoot zelf was heel relaxed en de foto’s zijn een plaatje geworden. Onze Olle, zoals hij als baby was. Mooi om op terug te kijken en terug te denken aan die tijd.

Mooie foto’s en een bijzonder gevoel. Wat een liefde voel je steeds als je de foto’s weer bekijkt en je wordt weer meegenomen in die hecktische tijd. Prachtig, vol indrukken, de ontzettend grote liefde die je voelt voor zo’n kleintje maar ook het herstel van de bevalling en de lange nachten met weinig slaap.

Als we de fotosessie niet hadden gedaan, dan had ik wel gebaald. Dan hadden we niet zulke mooie foto’s van hem gehad. Is toch anders dan met je telefoon foto’s maken!

Jouw stijl, de sfeer van de foto’s sprak ons erg aan. Het zachte met die materialen en de kleuren.

Vrolijk, geduldig, zacht… zomaar een paar woorden die bij me opkomen. Geen geposeer met de baby, maar de baby als uitgangspunt nemen gewoon zoals de kleine is en dat positief gebruiken en inzetten voor mooie foto’s.

Bij twijfels… Doen! Het geld is het waard. Mooie ervaring en je hebt een geweldige herinnering voor later.

Volkan & Dilek,
Zwanger & Newborn

Wij vonden de zwanger fotosessie heel goed en prettig, alles was te bespreken en we kregen ook ruim de tijd voor de shoot, we hadden niet het gevoel dat we een nummertje waren, er werd echt geluisterd naar de wensen, super gewoon! En ook nog eens met een geweldige mooi eindresultaat! We hebben een van onze mooiste dagen van onze leven vast kunnen leggen met de foto’s en slideshow.

We zijn zo blij dat we foto’s hebben laten maken, anders hadden we heel erg veel spijt gehad! We hebben voor Linda gekozen, omdat haar werk prachtig is, en ze doet het met veel passie en dat zie je terug in je foto’s. Ze is een warme, rustige professional die weet wat ze doet, zeker een aanrader!
Conclusie: 100% doen, je krijgt er zoveel voor terug voor de rest van je leven!

Marjolein,
Newborn & Baby

We hebben nu twee fotosessies gedaan en die waren ontzettend leuk! Precies zoals we het wilden. Leuke ontspannen foto’s zoals we zijn als gezin. Je bent professioneel, zorgt voor goede sfeer, prachtig eindresultaat en je bent ontzettend aardig!

Ik zou je zeker aanraden aan iemand die ook graag een fotosessie wilt doen en laat dan mijn eigen foto’s zien als resultaat.

Marlous en Sjors,
Newborn fotosessie

Linda was heel rustig en nam echt de tijd om de mooiste plaatjes te schieten. Dit gaf ons ook een heel ontspannen gevoel. Een super mooie herinnering voor het leven… want nu meer dan een jaar later kunnen we de cliché wel bevestigen: “de tijd vliegt zo snel voorbij”! De foto’s herinneren ons aan die mooie beginfase van ons eerste kindje!

Ik heb er echt spijt van dat ik geen zwangerschapsshoot heb kunnen doen in verband met ziekenhuisopname.

Een lieve, gastvrije vrouw die echt de tijd neemt om mooie foto’s te nemen en je op je gemak te stellen. Die bovendien ook nog heel attent is!

Als je twijfelt.. dan zeggen wij in dit geval gewoon doen!

Sayran,
Zwanger fotosessie

Ik vond de fotosessie super leuk en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij Linda, ze was heel lief en ging heel erg leuk met onze kinderen om. Ik wilde persé hier de foto’s laten maken, omdat ik de foto’s op de website echt heel mooi vond en ik had ook het vertrouwen dat onze foto’s mooi zouden worden. Linda was heel professioneel en dat zag ik terug op de foto’s. Het was een hele mooie ervaring en ik denk dat ik het zeker had gemist als ik het niet had gedaan.

Op jouw website heb ik gezien wat voor een mooie foto’s jij maakt. En het feit dat je van die geweldige jurken hebt die ik aan mocht tijdens de fotosessie dat was ook zeker een pluspunt. Ik zal jou zeker aanbevelen aan mensen die ik ken, dat het bij jou echt de moeite waard is om een fotosessie te doen!

Luna,
Baby fotosessie

Open sfeer, ontspannen en welkom/warm gevoel… zo zou ik de fotosessie omschrijven. Het heeft ons mooie foto’s van onze kleine mannetje opgeleverd.

Ik ben super blij dat ik de fotosessie heb laten maken, anders zou ik er spijt van gehad hebben als ik juist op dat moment, toen onze zoon 4 maanden oud was geen foto’s had laten maken. Nu is hij inmiddels 7 maanden oud en je ziet een groot verschil.

Linda is vriendelijk, oprecht en meedenkend. Mocht iemand twijfelen, ik zeg ‘Doen!’
De foto’s zijn echt het geld waard!

Dorien,
Zwanger & Newborn fotosessie

Erg leuk, relaxed en persoonlijk. Een prachtige set foto’s in een mooi album van onze zoon. Ik ben heel blij dat we het wel hebben gedaan… erg leuk om te hebben. Meteen goed gevoel! Duidelijke info via website en prettig contact. Professioneel, persoonlijk, ontspannen. Het kost even wat, maar dan heb je ook zeker iets heel erg moois!