Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sneak peek Geboorte Vida – Geboortefotografie Nijmegen

Sneak peek Geboorte Vida – Geboortefotografie Nijmegen

Afgelopen nacht mocht ik de geboorte fotograferen van dit kleine mooie meisje… genaamd Vida! Een verslag en meerdere foto’s van haar geboorte volgen snel, maar nu alvast een sneak peek voor de kersverse papa en mama!

Sneak peak Geboorte Vida - Geboortefotografie Nijmegen

Volg mij ook op Facebook!

By |2016-11-12T13:40:08+00:008 mei 2015|Alles, blog, Geboorte|1 Comment

One Comment

  1. Anita Bruisten - Coule 20 mei 2015 at 01:44 - Reply

    Bij de geboorte van mijn kleindochtertje Vida was mijn aandacht de meeste tijd gericht op Stefanie. Hoe ik haar kon steunen. Toen Vida op de wereld kwam werd ik toch wel overmeesterd door emotie. En hierdoor heb ik niet alles goed kunnen opnemen. Daarom is het zo mooi om de foto’s van de geboorte te zien. Nu komen weer beelden terug. Hier ben ik erg blij mee. Ik vind ze erg mooi.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.